Voltaire åhlens

Sally Voltaire & Systrar

Restaurang Stockholm – Home

Välkommen till Sally Voltaire & Systrar. Vi driver en modern restaurang i hjärtat av Stockholm på Åhléns City med fokus på grönt. Välkomna!

En prisbelönt restaurang i Stockholm City med fokus på grönt och ekologiskt där vi erbjuder lunch, fika, frukost, middag och take-away!

En grön restaurang i Åhlens City – Om oss

Välkommen till Sally Voltaire & Systrar. Vi driver en modern restaurang i hjärtat av Stockholm med fokus på grönt vars populära luncher vunnit flera utmärkelser …

En modern restaurang i Åhlens City i Stockholm med fokus på grönt. Varje dag serveras frukost, lunch, fika, middag och take away. Välkomna!

Restaurang Sally Voltaire & Systrar – Stockholm

Sally Voltaire & Systrar

På Restaurang Sally Voltaire & Systrar på Åhléns City Stockholm serveras god rawfood, matiga sallader och en varierande rad andra rätter. Se hela menyn här!

Sally Voltaire & systrar (@sallyvoltaireochsystrar) • Instagram …

Restaurang & butik med fokus på grönt . Årets hälsokoncept på restauranggalan 2013. Vann DNs Gulddrake 2014. Åhléns City Stockholm. · 181 posts · 3,168 followers.

Sally Voltaire & Systrar · Restaurang i City – Krogguiden

26 feb. 2015 — På lördag den 28:e februari öppnar Lotta Voltaire, tillsammans med sin dotter Sally, en egen restaurang på Åhléns City i Stockholm.

Sally Voltaire & Systrar – Stockholm – Thatsup

Renée Voltaire grundades år 2005 och ägs av Renée Voltaire, hälsomatens glada rebell som utmanar konventioner i kategori efter kategori – en bättre värld …

Nu öppnar Åhléns City restaurang Sally Voltaire och systrar

Nu öppnar Åhléns City restaurang Sally Voltaire och systrar | Åhléns

På lördag den 28:e februari öppnar Lotta Voltaire, tillsammans med sin dotter Sally, en egen restaurang på Åhléns City i Stockholm. Restaurangen erbjuder en…

Startsida Renée Voltaire · Renée Voltaire

Renée Voltaire grundades år 2005 och ägs av Renée Voltaire, hälsomatens glada rebell som utmanar konventioner i kategori efter kategori – en bättre värld med kniv och gaffel!

SALLY VOLTAIRE & SYSTRAR, Stockholm – Tripadvisor

SALLY VOLTAIRE & SYSTRAR, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Sally Voltaire & Systrar, Stockholm: Se 101 objektiva omdömen av Sally Voltaire & Systrar, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer716 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Keywords: voltaire åhlens, renee voltaire restaurang stockholm, restaurang voltaire