Smart satsa på liveförsäljning

Något som är vanligt idag, inom olika branscher, det är e-handel. Dock är det ju så att när mycket sker digitalt, så tappas den där personliga kontakten med kunderna, som man annars får i en fysisk butik. Det finns ingen personlig koppling eller personlig service inom e-handel på samma sätt som fysisk handel. Det har gjort att nyare varianter av shopping online träder fram. En sådan variant är liveförsäljning via ELISA.  Det gör att kunder kan shoppa, live, på ett helt nytt sätt. Hos detta företag har du även det smarta Webbshipper.

Koppla samman personlig försäljning med e-handel

Ett bra säljverktyg idag, är att koppla samman sin e-handel med Facebook live. Många butiker använder sig gärna av detta. Fördelen med detta är att du som har en butik, du kan nå ut till många kunder, på en och samma gång. Sedan är det så att eftersom det är en interaktion i realtid, så finns det många bra möjligheter.

Att shoppa online, det är populärt hos många idag. Men tyvärr blir din butik då ganska ansiktslöst och dina kunder får inte samma relation till din butik som de får om de besöker den på riktigt. Genom att satsa på liveshopping så kan du ge din butik ett ansikte, även på nätet. Det ger en bra närvaro i försäljningen, även om den sker via en digital plattform. Det stärker även ditt varumärke på ett bra sätt.

Gå live var du vill

Liveshopping är inte begränsat till endast Facebook, utan även andra sociala medier samt att det även går att använda dig av flera kanaler samtidigt. Du kan kombinera Facebook med Instagram och Sprii. Du kan även streama live via din egen webbutik om du vill.

Automatisera dina leveranser

Oavsett om du väljer att använda dig av liveshopping eller bara vill lägga fokus på din e-handel som den ser ut idag, så är det inte fel att se över dina leveranser. Det kan vara smart att göra dem mer effektiva, via Webbshipper. Webshipper är en allt i ett frakt- och logistikplattform som du kan använda dig av. Är du intresserad av detta, så kan företaget ELISA vara bra att vända dig till. Med Webbshipper kan du på bra sätt integrera din nätbutik med dina transportörer.

Med ELISAS Webshipper-integration kommer alla dina beställningar automatiskt att exporteras från ELISA till Webshipper efter ett liveshoppingevenemang. Det underlättar din liveshopping en hel del!