Vårda vintertrött hår

Vårens solstrålar börjar titta in och nu är det hög tid att ta hand om håret. Det är vanligt att håret blir torrare och känns trist i största allmänhet efter en lång vinter.

Boosta håret med en proteinbehandling

Torr och kall vinterluft tillsammans med snabba temperaturskillnader mellan utomhusluft och inomhusluft gör att både hår och hårbotten kan bli torrare. Nu gäller det att skämma bort håret riktigt ordentligt. Varför inte testa en proteinhårbehandling? Det är en behandling som reparerar och hjälper håret att återfå sin naturliga struktur och elasticitet. En riktig näringsbomb med proteiner, aminosyror och andra vårdande ingredienser – toppen för torrt, frissigt och skadat hår!
Här finns en hårblogg där du kan läsa mer om proteinbehandlingar och frossa i massor av bra tips och matnyttiga råd för ditt hår.

Vårdande produkter och hälsosam kost

Investera i bra hårvårdsprodukter utan parabener och andra skadliga tillsatser som ser till att återfukta och vårda håret. Tar du hand om hår och hårbotten skapas de bästa förutsättningarna för ett friskt och välmående hårsvall.
Ett sunt leverne och en hälsosam kost är viktigt för både kropp och hår, men i en stressig vardag kan det vara en god idé att komplettera med ett kosttillskott för håret. På så sätt kan du vara säker på att du får i dig alla de näringsämnen som behövs för att friskt och starkt hår. Tänk på att det oftast tar minst åtta veckor innan du börjar se effekterna av ett kosttillskott, men det är vanligt att det tar betydligt längre tid än så. Här är tålamod en dygd.

Den magiska kokosoljan
Visste du att kokosolja kan fungera alldeles utmärkt för att tillsätta massor av fukt till såväl hår som hårbotten? Toppen för en öm och kliande hårbotten.
Kokosolja kan användas till hela kroppen. I hårbloggen finns många bra tips om kokosoljans olika användningsområden!